Voorwaarden

Verblijfsregels Vakantiehuisje Domburg


Reservering:

Na de reservering van het vakantiehuisje en periode ontvangt u een reserveringsbevestiging/factuur met de verblijfsregels. De aanbetaling van 50 % dient u binnen 14 dagen aan ons over te maken. Deze aanbetaling zal worden afgetrokken van het totaalbedrag. Na ontvangst van de aanbetaling op onze rekening is de reservering definitief en verklaart u zich akkoord met de verblijfsregels.


Aantal personen per verblijf:

Het vakantiehuisje is geschikt en ingericht voor 4 personen. Daaronder verstaan we alle personen, dus inclusief kinderen en baby’s. Het toegestane personenaantal mag niet overschreden worden.
Het is niet toegestaan met meer dan het in de boekingsbevestiging aangegeven aantal personen in het vakantiehuisje te vertoeven, ook niet wanneer het verblijf over meer bedden beschikt.
Bij een overtreding kan de huurovereenkomst met onmiddellijke ingang worden ontbonden, zonder recht op compensatie.


Energiekosten:

Wij vinden het prettig dat u van tevoren precies weet wat uw verblijf kost en berekenen daarom geen extra energiekosten (de kosten voor: gas, water, elektriciteit en verwarming).
We verwachten van u, ook vanwege het milieu, om zuinig te zijn met energieverbruik! Laat geen ramen openstaan als de verwarming aanstaat en draai de verwarming laag als u het verblijf verlaat.


Eindschoonmaak:

Bij een boeking worden ook de kosten voor een eindschoonmaak berekend. Deze bestaat uit het reinigen van het gehele vakantiehuisje , inclusief de inventaris. Wij verwachten wel dat u het vakantiehuisje bezemschoon achterlaat. Mocht het vakantiehuisje tijdens uw verblijf zodanig vervuild zijn, dat extra schoonmaakkosten noodzakelijk zijn, dan zal dit met de waarborgsom verrekend worden.


Roken:

Het is in het vakantiehuisje niet toegestaan te roken. Bij een overtreding kan de huurovereenkomst met onmiddellijke ingang worden ontbonden, zonder recht op compensatie.


Wensen of klachten:

Ondanks alle zorgen van ons om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten zijn kan het voorkomen dat u een wens of een klacht heeft. Wilt u deze direct aan ons melden. Samen met u kunnen we dan kijken hoe we tot een oplossing kunnen komen.


Werk in uitvoering:

Het kan gebeuren dat er in de directe omgeving van het vakantiehuisje wordt gewerkt, bv. door (weg)werkzaamheden of (ver)bouwactiviteiten. Wij kunnen in dit geval geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor eventuele overlast aanvaarden.


Honden:

Honden zijn niet toegestaan in het vakantiehuisje . Bij een overtreding kan de huurovereenkomst met onmiddellijke ingang worden ontbonden, zonder recht op compensatie.


Jongeren:

Wij verhuren het vakantiehuisje alleen aan jongeren of jongvolwassenen vanaf 23 jaar.


Annulering Vakantiehuisje Domburg:

Het kan zijn dat u genoodzaakt bent uw boeking te annuleren. Hoewel wij dat vervelend voor u vinden hanteren wij de volgende regels:

  1. Annuleringen dient u z.s.m. telefonisch te melden en daarna per aangetekend schrijven te bevestigen onder bijvoeging van de reserveringsbevestiging.
  2. Bij annulering tot drie maanden voor de begindatum van de huurperiode wordt 15% van het huurbedrag in rekening gebracht.
  3. Annulering tussen 3 maanden en een maand voor de begindatum van de huurperiode wordt 50% van het huurbedrag in rekening gebracht.
  4. Bij annulering korter dan 1 maand voor de begindatum van de huurperiode wordt 100% van het huurbedrag in rekening gebracht.

Wij adviseren u om een reis- annuleringsverzekering af te sluiten.